Pressecenter

Akkrediterede mediefolk tilbydes adgang til Folkemødets pressecenter med adgang til internet, tv, dagens aviser og arbejdspladser. 
På grund af begrænsede pladser, kan pressecenteret ikke indeholde alle, der ønsker en plads. Derfor prioriteres journalister, der repræsenterer medier, dagblade eller fagblade. 

Sådan søger du
Du søger presseakkreditering ved at gå ind på Folkemødets selvbetjening og oprette dig som bruger. Har du allerede en bruger, kan du søge via den. Én bruger kan godt søge om flere presseakkrediteringer. Tryk på presseakkreditering øverst i højre hjørne og udfyld ansøgningsskemaet
Du kan forvente svar på din ansøgning inden for 14 dage. 
 

Pressekontakt

Pressehenvendelser henvises til Kommunikationsansvarlig Pelle Nybirk

Pelle Nybirk
Mail: pelle@folkemoedet.dk
Telefon: 2046 2416


Læs mere
 

Folkemødets udvikling

Bornholms Regionskommune arrangerede og afholdt Folkemødet for første gang i 2011. Premieren blev en pæn succes med 256 events og ca. 10.000 deltagere fordelt på de fire festivaldage.

Allerede i 2012 fik Folkemødet sit reelle gennembrud med 748 events i det officielle program og ca. 32.000 deltagere. I 2013 blev Folkemødet etableret som en fast, festlig og folkelig del af den politiske kalender i Danmark.

I 2018 besøgte omkring 113.000 gæster Folkemødet under de fire dage i Allinge. Året slog dermed alle tidligere besøgsrekorder, samt antal arrangører med cirka 1.150 organisationer, foreninger, virksomheder og partier der afholdt mere end 3.000 events.


Læs mere og se evalueringer af alle tidligere Folkemøder

Journalistakkreditering

Ansøg om presseakkreditering her