Pressecenter

Journalister, fotografer, kommunikationsmedarbejdere og andre der har redaktionelle opgaver under Folkemødet kan blive akkrediteret til pressecenteret. Så hvad end man repræsenterer et medie, en organisation, arbejder freelance eller andet kan man søge om presseakkreditering.

Du skal være opmærksom på, at der ikke er et ubegrænset antal pladser i pressecenteret. Derfor kan man opleve perioder med spidsbelastning, hvor der ikke er plads til alle akkrediterede. 
Har du særlige behov, pladskrævende aktiviteter m.v. så skal du kontakte kommunikationschef Pelle Nybirk for nærmere aftale.

Akkreditering giver adgang til at benytte pressecenterets arbejdspladser, Wi-Fi, samt vand og kaffe.

Adgang til pressecenteret foregår via Nordlandshallens sydlige indgang. 

Akkreditering til Folkemødets pressecenter åbner april 2021.
 

Frekvenskoordinering

For at sikre ordentlige vilkår skal alle trådløse frekvenser koordineres gennem Foreningen Folkemødet. Der opkræves et gebyr på 250 kr. ekskl. moms per frekvens, som går til Folkemødets udgifter til frekvenskoordinering. Medier kan søge om gratis frekvenskoordinering. 

Under Folkemødet vil der løbende blive scannet for ikke anmeldt udstyr. Vi håber på stor forståelse for dette, da der ellers vil være en lang række debatter og interviews, som vil blive forstyrret af andet udstyr, der befinder sig i området.

Sådan melder I jeres frekvenser ind

Kontakt frekvenser@folkemoedet.dk for at søge frekvenser og få mere information.

Bliv klogere på Folkemødet 
Vil du vide mere om Folkemødet?
Hvem deltager? Hvad siger arrangører om deres deltagelse? Hvad bliver der snakket om? Hvad er prisniveauet for overnatning?

Du kan finde meget mere information om Folkemødet her.

 

Pressekontakt

Pressehenvendelser henvises til Kommunikationschef Pelle Nybirk

Pelle Nybirk
Mail: pelle@folkemoedet.dk
Telefon: 2046 2416


Læs mere
 

Journalistakkreditering

Akkreditering til Folkemødets pressecenter åbner april 2021.