Folkemødets pressecenter og information vedr. Folkemødet

Vil du gerne have mulighed for at benytte arbejdspladserne i Folkemødets pressecenter? Vil du gerne modtage information (pressemeddelelser m.m.) om Folkemødet? Så bliv akkrediteret som presse på Folkemødet.

Pressecenter
Foreningen Folkemødet opretter et begrænset antal arbejdspladser i Folkemødets pressecenter. Journalister, fotografer og andre der har redaktionelle opgaver under Folkemødet, kan blive akkrediteret til Folkemødet 2024. Det giver adgang til Folkemødets pressecenter, hvor der er et begrænset antal arbejdspladser med strøm. Bemærk: der forefindes ikke Wi-Fi i pressecentret. Det er ligeledes muligt at aflåse udstyr el.lign. i mindre skabe, hvis man selv medbringer en lås. 

Pressecenteret er placeret i Nordlandshallen, med indgang via hallens hovedindgang på Stadionvej.

Pressemateriale, information & PMs vedr. Folkemødet
Når man akkrediterer sig som presse til Folkemødet, accepterer man samtidig at modtage information fra Foreningen Folkemødet vedr. Folkemødet.
Man kan til enhver tid trække sit samtykke tilbage, hvis man ikke længere ønsker at modtage information m.m. fra Folkemødet. Det gør man ved at svare på fremsendt materiale.

Sådan søger du om akkreditering 
Du søger presseakkreditering her på siden. Første skridt er at oprette dig som bruger. Har du allerede en bruger, kan du søge via den. Én bruger kan godt søge om flere presseakkrediteringer. Vi behandler ansøgninger løbende og giver svar via mail. 
Man behøver ikke at have pressekort for at søge om akkreditering. Har man ikke pressekort, angiver man blot "intet pressekort" i tilmeldingen.

Bemærk: Ansøgning om presseakkreditering åbner i april 2024.

Digital akkreditering 
Når du bliver akkrediteret modtager du forud for Folkemødet en mail med dit digitale adgangskort til pressecentret. Dette skal du vise for at få adgang.

Koordination af frekvenser

For at sikre ordentlige vilkår skal alle trådløse frekvenser koordineres gennem Foreningen Folkemødet. Der opkræves et gebyr på 250 kr. ekskl. moms per frekvens, som går til Folkemødets udgifter til frekvenskoordinering.

Under Folkemødet vil der løbende blive scannet for ikke anmeldt udstyr. Vi håber på stor forståelse for dette, da der ellers vil være en lang række debatter og interviews, som vil blive forstyrret af andet udstyr, der befinder sig i området.

Sådan melder I jeres frekvenser ind

Kontakt frekvenser@folkemoedet.dk for at søge frekvenser og få mere information.

Bliv klogere på Folkemødet 
Vil du vide mere om Folkemødet?
Hvem deltager? Hvad siger arrangører om deres deltagelse? Hvad bliver der snakket om? Hvad er prisniveauet for overnatning?

Du kan finde meget mere information om Folkemødet her.

 

Pressekontakt

Pressehenvendelser henvises til:


Peter Christiansen
Mail: peter@folkemoedet.dk
Telefon: +45 3012 7567

Læs mere

Droneflyvning
Det er ikke tilladt at flyve med droner på Folkemødet uden at have en tilladelse. Er man professionel, kan man søge om tilladelse på BORNH-Folkemode@politi.dk

For yderligere oplysninger om flyvning med drone henvises der til trafikstyrelsens hjemmeside på: www.trafikstyrelsen.dk.