Torsdag tilbyder vi et helt åbent online program. Her inviterer Folkemødet alle arrangører til at deltage med digitale og live-streamede events fra hele landet. Selve indholdet, omfanget og hvor det finder sted i landet, bestemmer man selv. Man står selv for den tekniske produktion og vælger selv sit medie, f.eks. Facebook Live, YouTube, Zoom el.lign. Du skal bare tilmelde dine events via Folkemødets Selvbetjening inden 14. maj, som Foreningen Folkemødet behandler og godkender som normalt og de vil derefter fremgå af det officielle program med link til jeres valgte medie.
Foregår jeres events i Allinge uden for festivalområdet er udgangspunktet, at det foregår uden folkemødepublikum. Kun i det omfang, myndighederne giver tilladelse til det den 15. april vil der blive åbnet for folkemødepublikum udenfor indhegningen.
Bemærk: Events skal live-streames og må kun foregå torsdag den 17. juni.
I kan som arrangører deltage på Folkemødet med forproduceret digitalt indhold, såsom video, podcasts el.lign. der offentliggøres på Folkemødets digitale platform før eller under Folkemødet.
Forproduktioner kan være genrer som kortfilm, dokumentarer, et filmet teaterstykke, en forelæsning, en talk, en montage, satire eller meget andet. Kun fantasien sætter grænser, og vi ser gerne alternative og kreative produktioner. Det er også muligt at bruge en forproduktion som oplæg til en digital livedebat, som f.eks. et Zoom eller Teams møde. Her kan forproduktionen “sætte scenen” for en debat eller inspirere til en samtale.
Det er Foreningen Folkemødet der endeligt udvælger og tilrettelægger det digitale program. Vi prioriterer høj produktionskvalitet, særligt kreative indslag og emner inden for Folkemødets ramme ’Ideernes Folkemøde – fra dvale til drivkraft’.
Arrangører kan ansøge om en tid på en af temascenerne i Allinge. Alt efter den mulige skalering af Folkemødet, oprettes flere temascener og derved flere tilgængelige tider. Hver tid er 45 min. til det enkelte event samt 15 min. til sceneskift forud for næste event. Det er muligt at ansøge om tid på en temascene med eller uden live-streaming. Antallet af scener med live-streaming afhænger af myndighedernes restriktioner for det samlede fysiske arrangement i Allinge.
Hvis der er stor efterspørgsel efter at booke tider på temascenerne kuraterer og tilrettelægger Foreningen Folkemødet ud fra følgende principper
Skulle interessen være overvældende for at booke tider, og minder flere ansøgninger om hinanden, kan det blive nødvendigt med lodtrækning.
Arrangører kan søge om tid i et livestudie i Allinge, hvorfra man kan afholde events uden fysisk publikum. Livestudierne er tiltænkt kortere og mere intime formater, såsom talks, interview, “Ask Me Anything” el.lign., hvor fokus er på det digitale publikum og interaktionen med dette.
Tiderne fordeles som udgangspunkt á 30 min., hvor det er muligt at søge om flere og/eller sammenhængende tider.
Folkemødet Wildcard er for foreninger eller organisationer, som engagerer unge under 30 år. Det skal være organisationer, som har meget på hjerte, men kun har lidt på kistebunden og derfor vil søge om fri adgang til at lave events på Folkemødets temascener i Allinge. Vi prioriterer:
Skulle interessen være overvældende for at booke tider, og minder flere ansøgninger om hinanden, kan det blive nødvendigt med lodtrækning.
Civiltinget er scenen for frivillige foreninger med noget på hjertet, men mindre på bankkontoen. Disse foreninger kan ansøge om at deltage i Civiltingets podcasts.
Med Civiltinget podcasts ønsker Foreningen Folkemødet at skabe gode rammer for de helt små foreninger og organisationer, som er baseret på frivillighed og uden økonomisk formåen. For at give disse foreninger bedre mulighed for at komme til orde på Folkemødet tilbyder vi at producere gratis podcasts enten før Folkemødet eller under i Civiltingets lydstudie i Allinge.
Civiltinget Podcasts bliver til i et samarbejde mellem Foreningen Folkemødet, Cibicom og Radio Folkemødet.
Foreningen Folkemødet tilrettelægger aktiviteterne på Hovedscenen, hvor der vil være fuldt program alle dage i de tre daglige programblokke, med partiledertaler, politiske debatter med tværgående og bred tematik, markante kulturelle indslag og ikke mindst uddeling af Dialogprisen til en folkevalgt politiker. TV2 News producerer hovedsceneprogrammet.
Har man idéer der kunne egne sig til hovedscenen, så gå i dialog med Folkemødets programansvarlig.
25. februar 2021: Foreningen Folkemødet præsenterer rammerne for Folkemødet 2021. Arrangører kan fra denne dato opdatere deres ansøgninger eller ansøge om deltagelse på ny via Selvbetjening og indikere hvordan de ønsker at deltage på Folkemødet 2021.
17. marts 2021: Deadline for at ansøge om deltagelse som eventarrangør på Folkemødet 2021.
15. april 2021: Foreningen Folkemødet offentliggør det overordnede program for og deltagerne på Folkemødet i Allinge. Herunder muligheden for publikum ved private eventsteder. Alle arrangører modtager svar på antal tider de tildeles i Allinge. Arrangører hæfter for 50% af prisen for deltagelse i Allinge ved eventuelle skærpede myndighedsrestriktioner der påvirker antallet af scener og gæster og derved forhindrer deres deltagelse.
15. april: Billetbestilling til Folkemødet 2021 åbner.
15. april: Tilmelding af events åbner på Selvbetjening.
14. maj: Deadline for tilmelding af events. Events på Folkemødets scener, studier m.m. i Allinge skal være opdateret og tilmeldt via Selvbetjening. Ligeledes skal digitale events fra hele landet torsdag den 17. juni også være tilmeldt via Selvbetjening.
15. maj: Arrangører hæfter for 100% af prisen for deltagelse i Allinge ved eventuelle skærpede myndighedsrestriktioner der påvirker antallet af scener og gæster og derved forhindrer deres deltagelse.
17. - 19. juni 2021: Folkemøde i Allinge.
Folkemødets Arrangørhåndbog
Folkemødets Eventvejledning