Tilmeld din event

Her kan du tilmelde dine events på Folkemødet 2018. Alle events skal overholde Folkemødets principper og skal derfor godkendes af Folkemødesekretariatet. Godkendte events vil blive vist på Folkemødets digitale platforme, samt i det trykte program hvis de er tilmeldt senest den 2. maj inden kl. 12.00.

Eventtilmelding åbner 7. marts 2018.

 

Mine events

Events er Folkemødets betegnelse for debatter, taler, seminarer, workshops og andre arrangementer. Events kan afholdes i telte, på restauranter, på skibe og under åben himmel. Der må ikke afholdes events når der er program på Folkemødets Hovedscene.​

Events skal overholde Folkemødets principper og skal godkendes af Folkemødet. 

Vi anbefaler at du læser Folkemødets Eventvejledning inden du tilmelder events.

Pop-Up events

Arrangører, der ikke råder over et telt eller et mødelokale, har mulighed for at deltage i Folkemødet med et ’Pop-Up event’. Med dette forstås et simpelt set up i festivalområdet, hvorfra arrangøren går i dialog med de øvrige deltagere.
Ønsker du at ansøge om afholdelse af et Pop-Up event skal du ansøge om at blive arrangør på Folkemødet og vælge Pop-Up event under deltagelsesform.
Folkemødets Eventvejledning

Inden du tilmelder dine events, anbefaler vi at du læser Folkemødets Eventvejledning

Godkendelse af events

Alle godkendte arrangører kan deltage med en eller flere events. Alle events skal behandles og godkendes af Foreningen Folkemødet. Behandlingsprocessen starter, når du indsender et event via Folkemødets Selvbetjening. 

Sekretariatet forbeholder sig ret til at ændre i det indsendte materiale, og du vil som arrangør altid få besked, hvis vi gør det. Det kan tage op til ti arbejdsdage at behandle oprettede og ændrede events.