Tilmeld din event

Eventtilmelding åbner 6. marts 2019.

Tilmeld dit event

Ansøg om pop-up events

Ansøg om pop-up events via denne formular: Ansøg om pop-up events

Events er Folkemødets betegnelse for debatter, taler, seminarer, workshops og andre arrangementer. Events kan afholdes i telte, på restauranter, på skibe og under åben himmel. Der må ikke afholdes events når der er program på Folkemødets Hovedscene.​

Events skal overholde Folkemødets principper og skal godkendes af Folkemødet. 

Vi anbefaler at du læser Folkemødets Eventvejledning inden du tilmelder events.

Pop-Up events

Arrangører, der ikke råder over et telt eller et mødelokale, har mulighed for at deltage i Folkemødet med et ’Pop-Up event’. Med dette forstås et simpelt set up i festivalområdet, hvorfra arrangøren går i dialog med de øvrige deltagere.
Ønsker du at ansøge om afholdelse af et Pop-Up event skal du ansøge fra 20. februar til 6. marts via denne formular: Ansøg om pop-up events
Folkemødets Eventvejledning

Inden du tilmelder dine events, anbefaler vi at du læser Folkemødets Eventvejledning

Godkendelse af events

Alle godkendte arrangører kan deltage med en eller flere events. Alle events skal behandles og godkendes af Foreningen Folkemødet. Behandlingsprocessen starter, når du indsender et event via Folkemødets Selvbetjening. 

Sekretariatet forbeholder sig ret til at ændre i det indsendte materiale, og du vil som arrangør altid få besked, hvis vi gør det. Det kan tage op til ti arbejdsdage at behandle oprettede og ændrede events.